Κύρια Άρθρα

Top Αρθρογράφοι

  • Μας αρέσει το ποιοτικό και χρήσιμο περιεχόμενο. Αυτό που αναζητάμε…
  • Είμαστε ασφαλιστικό γραφείο που παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για το είδος…
  • Ο Σταύρος Βολάκης είναι ο δημιουργός της ArtistiColors και η…
  • Οι Σύμβουλοι επιχειρήσεων της Business Coaching Lab προσφέρουν την υπηρεσία…
  • Αν και εσείς θέλετε να ενημερώνεστε η να κάνετε κρατίσεις…

Το Club 22 Έγινε Συνήθεια

Γράφτηκε από τον  Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 10:44 Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Διασκέδαση / Έξοδος

Για έναν ακόμη χρόνο, το χειμώνα 2014-2015, ο Πάνος Κιάμος θα είναι κοντά μας πιο έτοιμος από ποτέ να μας χαρίσει αμέτρητες στιγμές διασκέδασης, χαράς και ξέφρενου γλεντιού.

Το Club 22 kiamos κλείνει τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του με επικεφαλής τον καταξιωμένο έλληνα καλλιτέχνη και οι προσιτές τιμές του φιλοδοξούν να το μετατρέψουν και πάλι στο πιο επιτυχημένο νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Ο Πάνος Κιάμος έχει αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, οι οποίες σε συνδυασμό με τον πληθωρικό του χαρακτήρα, θα οδηγήσουν τον κόσμο στις πύλες του Club 22 κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22 είναι το σημείο αναφορά σε ό,τι έχει να κάνει με τη νυχτερινή διασκέδαση, φιλοξενώντας το πιο καυτό μουσικό στέκι της Αθήνας. Τον πιο ανανεωμένο από ποτέ Πάνο Κιάμο θα πλαισιώσουν φέτος ο λατρεμένος από τους νέους Σταν αλλά και η εξαίσια Ελένη Χατζίδου, προσδίδοντας στο μουσικό πρόγραμμα ακόμη πιο πολύπλευρο χαρακτήρα.

Όσον αφορά το κόστος, η κανονική φιάλη κοστίζει 150 ευρώ για τα τέσσερα άτομα, την ώρα που για φοιτητές προσφέρονται ειδικά εκπτωτικά πακέτα, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 120 ευρώ για τα έξι άτομα κάθε Πέμπτη στα 130 ευρώ κάθε Παρασκευή. Σε γενικές γραμμές, επειδή το Σάββατο επικρατεί το αδιαχώρητο, συστήνεται να επισκεφτείτε το νυχτερινό κέντρο την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Το Club 22 έχει γίνει μέρος πια του DNA του Αθηναίου που ξέρει πώς να διασκεδάζει. Μάλιστα, η απήχηση του κέντρου είναι τέτοια που το επισκέπτονται ακόμη και από άλλες πόλεις της Ελλάδος. Ο Πάνος Κιάμος προσέδωσε σταδιακά άλλη αίγλη στο Club 22 και είναι ο κυριότερος λόγος που το μαγαζί σημειώνει τέτοια επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Πλέον το Club 22 είναι μέρος της καθημερινής διασκέδασης των κατοίκων της Αθήνας, οι οποίοι το εμπιστεύονται για να χορέψουν και να διασκεδάσουν όσο πουθενά αλλού.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • grid-cols: 2
Διαβάστηκε 1156 φορές
Σπύρος Τσιέπας

Αν και εσείς θέλετε να ενημερώνεστε η να κάνετε κρατίσεις για τις live πίστες της Αθήνας, δεν έχετε παρα να επικοινωνήσετε με το Manager και κάτοχο της ιστοσελίδας Kratisi365.gr Σπύρο Τσιέπα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα μουσικά σχήματα του χειμωνα 2014 -2015 »